Eindelijk ontspannen lachen

Meer dan 50.000 patiënten hebben al gekozen voor een gebitscorrectie met onze onzichtbare beugels. En zoals haar glimlach bewijst, zijn de resultaten indrukwekkend.
Isabell — 6 maanden
Tanden te dicht op elkaar
Nadine — 8 maanden
Scheve tanden
Lea — 3 maanden
Tanden te dicht op elkaar

De ervaring van onze patiënten met aligners van PlusDental

Na slechts een paar maanden kan ik eindelijk weer lachen! De ondersteuning en communicatie was geweldig. Ik raad PlusDental van harte aan.

Janine - Tanden te dicht op elkaar

Het duurde even om te wennen, maar dat duurt maar even. De klantenservice van het Plusdental-team was uitstekend. Ik beschikte altijd over voldoende informatie en werd nooit aan mijn lot overgelaten. Ik had het veel eerder moeten doen!

Dorit - Tanden te dicht op elkaar

Ik heb jaren orthodontische behandeling gehad en vond het gebrek aan vooruitgang teleurstellend. Door mijn gebit durfde ik steeds minder te lachen. Met de onzichtbare beugels van Plusdental voel ik me weer op mijn gemak als ik lach en geniet ik er zelfs van om op de foto te gaan.

Jannika - Scheve tanden

Het mooiste dat een mens bezit is zijn glimlach. Als je anderen aan het lachen wilt maken, hoef je alleen maar zelf te glimlachen. Onze tanden dragen echt bij aan ons geluk en kunnen zelfs andere gelukkig maken. Vertrouw op ons en kies voor geluk.

Useid - Tanden te dicht op elkaar
Voorbeeld behandeling
Tanja — Duur: 6 maanden
Reden: Tanden te dicht op elkaar, Behandelplan: Normaal

Behandelplan Normaal
Aantal beugels bovenkaak 18
Aantal beugels onderkaak 18
Behandelduur 24 weken
Online controles 6
Let op: dit is een geselecteerd patiëntenvoorbeeld ter illustratie. Op basis van uw 3D-scan bepalen ervaren tandartsen en orthodontisten uw tandafwijking en de resulterende variant van de tandcorrectie.
Boek uw gratis scan